Thuis Nieuws

CCBN 2018 GOSEPELL toonde Uitstekende Demeanour

China Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
China Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
CCBN 2018 GOSEPELL toonde Uitstekende Demeanour
Laatste bedrijfsnieuws over CCBN 2018 GOSEPELL toonde Uitstekende Demeanour

De 26ste Tentoonstelling van de de Inhoudsomroep van China - CCBN2018l vond vanaf 22 - 24 Maart, 2018 in het prestigieuze Internationale de Tentoonstellingscentrum (CIEC) plaats van China in Peking. Als grootste het uitzenden technologie en materiaal Expo in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan, met 26 jaar constante inspanningen, heeft CCBN zich tot die een de media-industriegebeurtenis ontwikkeld van de staatsniveauinformatie op radio en televisie, stralingsmededelingen, IT, elektronika en andere industrieën en wereld-beroemde tentoonstelling van radio en televisietechnologiemateriaal wordt gebaseerd.

 

De tentoonstelling van dit jaar is gebaseerd op het thema van „Nieuwe Wijsheid, Nieuwe Ecologie, en Nieuwe Visies“. Het verklaart ruim de ontwikkelingsconnotatie van de nieuwe era van radio en televisiewetenschap en technologie, en themaactiviteiten zoals seminaries, tentoonstellingen, en de reeksen forums worden georganiseerd rond dit thema. De CCBN-tentoonstelling is verdeeld in negen gebieden volgens de inhoud van de tentoonstelling. Een totaal van 12 binnententoonstellingszalen en één openluchttentoonstellingszaal zijn opstelling.

 

De huidige CCBN-hoogtepunten zijn talrijk en prachtig. De tentoonstelling en de conferentie van CCBN concentreerden zich op de presentatie en de bespreking van ultrahoge definitie, virtuele werkelijkheid (VR), vergrootte werkelijkheid (AR), het multi-scherminteractie, TV-besturingssysteem (TVOS), digitale rechtenbescherming (DRM), de nieuwe audiovisuele diensten voor openbare diensten, en integreerde media. Productie en het uitzenden platform, centrale keuken integreerde media oplossing, productie van het de definitieprogramma van 4K de ultrahoge, interactief vermaak en andere gebieden. Tijdens de tentoonstelling, naast het belangrijkste trefpunt van het Internationale de Tentoonstellingscentrum van China, werden de Thematische het Rapportvergadering van CCBN2018, de de Exploitant Internationale Top van Vijfde CCBN-Kabel Digitale TV, en het het Uitzenden van CCBN China Internationale Film en Televisieontwikkelingsforum (BDF) gehouden bij Peking Internationaal Convention Center en het Koninklijke Hotel. ) Andere piekdialogen en forums, waaronder meer dan tien workshops en uitwisselingen met inbegrip van de Radio en TV-Wolk en Big Data-Forum, Slim Media Forum, Openbare Dienstforum, Media Convergentieforum, en Next Generation-het Forum van de Netwerkontwikkeling.

 

GOSPELL digitaal Technologieco., Ltd, bij 26ste CCBN Expo, nam het thema van „de Bouw Slimme Ecologie, die het Slimme Leven dient“. Het cabinegebied bereikte 156 vierkante meters. De plaats is superieur, kijkt het ontwerp eenvoudig en zacht, en GOSPELL wordt volledig getoond. Met het nieuwe van het marktlay-out en product de dienstconcept, is het collectieve beeld van Gospell volledig getoond.

 

Bij de tentoonstelling, toonde GSOEPLL de digitale systemen van het inhoudsbeheer van rechten, de geavanceerde systemen van de veiligheids voorwaardelijke toegang, zakelijke bewerkingsteunregelingen, verdeelde reclamesystemen, de oplossingen van de noodsituatieuitzending, intelligente veiligheid controle, draadloze systeemproducten en oplossingen, en FTTx-oplossingen. , slim schoolplatform en andere thematische producten. Tijdens de tentoonstelling, trok de cabine van Gospell vele bezoekers aan om te letten en te raadplegen. Na nul-afstand contact met de producten van het bedrijf, prijsten de bezoekers de producten van Gospell. 。

 

Als één van de leiders in de digitale televisieindustrie, heeft GOSPELL een diepgaand inzicht in de ontwikkeling van de industrie en zijn evolutie. Onder het thema van „Nieuwe Wijsheid, Nieuwe Ecologie en Nieuwe Audiovisuele middelen“ in het uitzenden en de televisieindustrie, blijft het bedrijf zijn voordelen in systeemservices op het digitale TV-gebied handhaven terwijl tegelijkertijd het verstrekken van wijsheid. De uitbreiding van stedelijke gebieden zal R&D-mogelijkheden en de mogelijkheden van de marktaanpassing blijven verbeteren om aan de groeiende behoeften van de mensen te voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over CCBN 2018 GOSEPELL toonde Uitstekende Demeanour  0

Tentoonstellingsplaats

 

laatste bedrijfsnieuws over CCBN 2018 GOSEPELL toonde Uitstekende Demeanour  1

Tentoonstellingsplaats

 

laatste bedrijfsnieuws over CCBN 2018 GOSEPELL toonde Uitstekende Demeanour  2

De leiders van de Nationale Draadloze Dienst bezochten onze cabine

 

laatste bedrijfsnieuws over CCBN 2018 GOSEPELL toonde Uitstekende Demeanour  3

De cabine van Gospell heeft uitgebreide zorg van klanten overzee veroorzaakt

 

Bartijd : 2018-09-26 15:53:34 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Horace

Tel.: 86-755-26716172

Fax: 86-755-29114035

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)