Thuis Nieuws

Chenzhou Gemeentelijk Comité, de Gemeentelijke Minister Jiang BO van de Organisatieafdeling van onze investigati

Van goede kwaliteit iptv plaats hoogste doos voor verkoop
Van goede kwaliteit iptv plaats hoogste doos voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Chenzhou Gemeentelijk Comité, de Gemeentelijke Minister Jiang BO van de Organisatieafdeling van onze investigati
Chenzhou Gemeentelijk Comité, de Gemeentelijke Minister Jiang BO van de Organisatieafdeling van onze investigati

Voor 8 November, Jiang BO en zijn gevolg, leden van Permanent Comité van Gemeentelijke de Partijcomité van Chenzhou en Minister van Organisatieministerie van het Gemeentelijke Comité van CPC, gecombineerd met Li Zhihong, secretaresse van Partij Werkcommissie van Comité van het de Streekbeheer van Chenzhou het High-tech, Yuans Weixiang, secretaresse van Suxian-het Comité van de Districtspartij, en Li Zhihong, afgevaardigdesecretaresse van Suxian-Districtscomité.

 

Kuang Qinghua, directeur van Chenzhou-Bureau van de Raad van beheer, Begeleidde het onderzoeksteam en zijn gevolg om de de zaal van de de ervaringstentoonstelling van het bedrijf te bezoeken nieuwe, SMT-workshop, van de ONDERDOMPELINGSworkshop en van de partij ruimte van de organisatieactiviteit en meldde de huidige productie en verrichtingsstatus en marktperspectief van het bedrijf aan het onderzoeksteam.

 

In het onderzoek, Tan informeerde Li, afgevaardigdesecretaresse van onze Partijtak, het onderzoeksteam en zijn partij op de huidige bouw van de partijorganisatie in ons bedrijf. De minister Jiang BO leerde dat er veel werknemers en hoogst opgeleid personeel in ons bedrijf zijn. Na het aanmoedigen van ons bedrijf om loyale, schone en verantwoordelijke partijleden actief te ontwikkelen, zouden wij de bouw van partijorganisaties moeten versterken om ervoor te zorgen dat de theorieën van de partij en de richtlijnen en het beleid worden uitgevoerd.

 

Men rapporteert dat Co. van de Evangelie Digitaal Technologie, Ltd tak in September 2003 werd opgericht, heeft de takcommissie een secretaresse, afgevaardigdesecretaresse van a, lid 3, de bestaande formele leden van de Communistische Partij van China 20, waarvan 1 doctoraal examen, universiteit of boven Onderwijs 18 mensen. Het bedrijf heeft vier actieve leden van de partij.

 

De laatste jaren, heeft de partijtak van het Bedrijf altijd de leiding van de partij aangehangen, voerde grondig de richtlijnen en het beleid van het partij Centrale Comité uit, voerde actief de studie en het onderwijs van „twee studies uit en één onderwijs“, gaf volledig spel aan de politieke kernrol van de partijorganisatie, voerde „heldere identiteit uit, als voorbeeld, „uitnodigend de overgrote meerderheid van partijleden om het embleem te dragen, hun identiteiten en reeks het beeld op hun eigen posten te tonen en strikt te vereisen met de normen van partijleden. Overeenkomstig de het werkgedachtengang op zich „het concentreren bij de productie en het begrijpen van de partij die en een goed werk in partij bouwt doet die en ontwikkeling bouwt bevordert“, voerden wij dergelijke activiteiten uit zoals „de demonstratietroep van het partijlid“ en „hoede en het verbinden de activiteiten“ en „de vaardigheidswedstrijd“ om de de samenhang, de gevechtsdoeltreffendheid en kwaliteit van partijleden te verbeteren, geven volledig spel aan de voorhoede en de voorbeeldige rol van partijleden, voor het het werktarief, efficiënt voor de onderneming.

 

Sinds de totstandbrenging van de partijtak van het Bedrijf, met het doel van „gelijktijdige ontwikkeling en totale ontwikkeling“, hebben wij in het te werk gaan van de werkelijkheid van de onderneming voortgeduurd, die de ontwikkeling van het bedrijf dient, actief uitvoerend de partij-Gebouw basistechniek, machtstechniek en de samenhangprojecten die van de onderneming, volledig spel geven aan de kernrol van heeft partijorganisaties en partijleden een voorhoede en een voorbeeldige rol in het aantonen van de geavanceerde aard van de partij gespeeld en een sterke organisatorische waarborg voor de duurzame ontwikkeling van het bedrijf verstrekt. De tak van het Bedrijf is een demonstratief punt van lerende de partijorganisatie van Chenzhou en een voorbeeldige opleiding en demonstratie basis voor partijleden en kader in Chenzhou-Stad. In 2014, won het de eretitel van de „gevorderde organisatie van de basispartij in Suxian-District“ en „ging de organisatie van de basispartij in Chenzhou-Stad vooruit“.

Bartijd : 2017-11-13 15:44:58 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Horace

Tel.: 86-755-26716172

Fax: 86-755-29114035

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)