Thuis Nieuws

Gospell en Worldcall-Telecommunicatie kondigden Strategische Samenwerking aan

Van goede kwaliteit iptv plaats hoogste doos voor verkoop
Van goede kwaliteit iptv plaats hoogste doos voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Gospell en Worldcall-Telecommunicatie kondigden Strategische Samenwerking aan
Gospell en Worldcall-Telecommunicatie kondigden Strategische Samenwerking aan

Gospell is trots om zijn lange termijn aan te kondigen en het strategische partnerschap met Worldcall Telecom Limited (Pakistan) is voor het leveren van digitale vastgestelde hoogste vakjes in 2018, een kaderarbeidsovereenkomst om 100.000 plus vakjes te leveren reeds ondertekend als deel van Fase 1 levering. Worldcall is een bekende MSO (multi de dienstexploitant) en marktleider in de kabelindustrie van Pakistan en reeds in een massieve digitaliseringscampagne gekomen die zich vooruit beweegt terecht. Het zal van snijkanttechnologie profiteren en product die van Gospell in media oplossingen voor zijn toekomstige plannen van de netwerkuitbreiding en wegenkaart aanbieden.

 

Gospell heeft met succes de installatie, het testen en de integratie van de Vooruitgangsveiligheid CA Visioncrypt 6,2 platform voltooid die door belangrijke exploitanten in India worden gebruikt. Worldcall heeft reeds zijn commerciële exploitatie op nieuw platform in veelvoudige steden gelanceerd.

 

Worldcall evalueert en plant ook plaatsing van OTT stromend en publiek het meten oplossingen door Gospell in nabije toekomst worden aangeboden die. De praktijkexperimenten voor GPON-oplossing zullen ook aan de gang zeer spoedig om van diepe vezelinfrastructuur zijn voordeel te trekken en metro het bereik/heeft toegang reeds tot beschikbaar aan worldcall.

 

CEO Worldcall die, M. Babar Ali Syed, bij de gelegenheid spreken zei dat Worldcall plaatst en oriënterend als dynamische exploitant om aan de vereisten van digitale markt te voldoen die op de hoogte met recentste technologietendensen houden en veelvoudig dienstenaanbod zal hebben om zich verschillende segmenten in de markt te richten.

Bartijd : 2018-03-21 15:51:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Horace

Tel.: 86-755-26716172

Fax: 86-755-29114035

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)