Thuis Nieuws

De Satelliet en de Kabel van India SCAT2018 tonen

China Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
China Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Satelliet en de Kabel van India SCAT2018 tonen
Laatste bedrijfsnieuws over De Satelliet en de Kabel van India SCAT2018 tonen

GOSEPLL digitaal Technologieco., Ltd, bij de SCAT2018-satelliet en kabeltelevisie tonen in India, hebben een cabinegebied van 40 vierkante meters. De plaats is uitstekend en het ontwerp is eenvoudig en zacht. Met het nieuwe van het marktlay-out en product de dienstconcept, is het collectieve beeld van GOSEPLL volledig aangetoond.

 

Bij de show, toonde GOSEPLL de digitale systemen van het inhoudsbeheer van rechten, OTT-systemen, intelligent veiligheid controlemateriaal en het materiaal van de netwerkuitbreiding, rijke voorkant en eindapparatuur, en diverse oplossingen aan. Tijdens de tentoonstelling, trok de cabine van GOSEPLL talrijke bezoekers aan om grote appreciatie te bezoeken en te raadplegen.

 

Als één van de leiders in de digitale TV-industrie, heeft GOSEPLL een diep inzicht in de ontwikkeling van de industrie en zijn evolutie. Met het thema van „nieuwe wijsheid, nieuwe ecologie, nieuwe audiovisuele middelen“ in de uitzendende industrie, blijft het bedrijf zijn voordelen van de systeemdienst op het digitale TV-gebied handhaven terwijl het verstrekken van wijsheid. De uitbreiding van stedelijke gebieden zal onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden en marktaanpassingsvermogen blijven verbeteren om aan de groeiende behoeften van de mensen te voldoen.

 

Bartijd : 2018-11-05 10:26:59 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Horace

Tel.: 86-755-26716172

Fax: 86-755-29114035

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)