Thuis Nieuws

Met Deze die Test van 2020, VOA op een Nieuwe Fase van Globale Innovatie op een Platform Genoemd is ingescheept Digitale Radiomondiale (DRM)

China Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
China Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Met Deze die Test van 2020, VOA op een Nieuwe Fase van Globale Innovatie op een Platform Genoemd is ingescheept Digitale Radiomondiale (DRM)
Laatste bedrijfsnieuws over Met Deze die Test van 2020, VOA op een Nieuwe Fase van Globale Innovatie op een Platform Genoemd is ingescheept Digitale Radiomondiale (DRM)

laatste bedrijfsnieuws over Met Deze die Test van 2020, VOA op een Nieuwe Fase van Globale Innovatie op een Platform Genoemd is ingescheept Digitale Radiomondiale (DRM)  0

Gary Koster, Uitzendings Radiotechnicus en zenderdeskundige, Gerhard Straub, de Afdeling van Directeursusagm Uitzending Technologieën en Macon Dail, Hoofdmachinist, vestiging een digitale radio van Gospell-test in Greenville, NC, die Post overbrengt.

Een paar weken vóór pandemic covid-19 sluit veel van de wereld, uitzendingsingenieurs in Greenville, Noord-Carolina, lanceerde een test van digitale radiosignalen. Het Agentschap van de V.S. voor Globale Media begon richtend een digitale uitzending in Cuba en Latijns Amerika, dat Bureau van het Uitzenden van Cuba en Stem van de inhoud van Amerika omvatten.

Tegen het eind van de jaren '90, VOA-concentreerde de innovatie zich meer op televisie, het platform dat groter publiek beloofde, zelfs in sommige plaatsen in de wereld waar de korte golf overheerste. _door de vroeg 2010s, de verzamelen schreeuw worden „digitaal eerste,“ aangezien VOA streven te aan:trekken lezer voor zijn taal taaldienst website en beginnen ont*trekken in de kweken publiek op nieuw sociaal middel plaats als Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Tegen 2020, echter, was DRM volledige cirkel gekomen.

„U bent niet meer beperkt tot enkel het lezen van het nieuws of het spelen van muziek,“ zegt Gerhard Straub, commissaris van de USAGM-Afdeling van Uitzendingstechnologieën.

Straub, samen met Gary Koster, Uitzendings Radiotechnicus en zenderdeskundige en Macon Dail, Hoofdmachinist in Greenville dat Post, opstelling overbrengt de testuitzending in Februari van dit jaar, niet long before pandemic covid-19 zette globale reis aan de grond. Het trio zette een DRM-signaal met Radiomarti en VOA-audio samen met het scrollen van sms-bericht en het roteren van beelden op.

De ingenieurs hebben rapporten van een duidelijk signaal als ver zuiden als Brazilië ontvangen.

„U moet denken aan het tegenhouden radio, omdat het niet is,“ zegt Straub van USAGM. „Wij zenden nu digitale gegevens uit. Enkel als zenden wij digitale gegevens over Internet uit, kunnen wij digitale gegevens over korte golf uitzenden zonder wordt belemmerd door een Internet-firewall die misschien beperkt wat wij naar een bepaald land kunnen verzenden.“

Genoeg de reden, Straub gelooft, voor VOA blijven belangrijk nieuw-opnieuw innovatie in een technologie.

Bartijd : 2020-12-11 14:07:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Horace

Tel.: 86-755-26716172

Fax: 86-755-29114035

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)