Bericht versturen
Thuis

Gospell Digital Technology Co.,ltd

CHINA Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
CHINA Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Gospell Digital Technology Co.,ltd

1 2 3
Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd
CHENZHOU Shenzhen Chengdu

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GOSPELL
Aantal werknemers : 4000~5000
Jaarlijkse omzet : 200,000,000-300,000,000
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Gospell Digitaal Technologie, Ltd (Voorraadcode: 002848) werd gevestigd op 23 Augustus, 2001. Gestationeerd in Gospell heeft het Industrieterrein, Suxian-District, Chenzhou-Stad, de Provincie van Hunan, GOSPELL vijf volledige instellingen: Het Digitale Systeemco. Ltd, Elektronisch Ceramisch de Technologieco. Ltd, Elektronisch Co. Ltd, de Digitale Technologie Pvt van Chengdutoncy van Chenzhou GONTCERA van Shenzhen Gospell Smarthome van Gospell. Ltd, beperkt de Softwarebedrijf van Shenzhen Goscam., en onlangs gedeeld Digitaal de Technologieco. van bedrijfanhui GHBE, Ltd. De merken GOSPELL (DTV), XIPOINT (Satelliettv), GONTCERA (GONTCERA-Keramiek) hebben sterke merkvoordelen over anderen en dit bedrijf bezit hoogst concurrerend verkoop en marketing netwerk in de betrokken gebieden.

 

GOSPELL is bezig geweest met R&D, de productie en de verkoop van DTV-software en hardwareproducten. Beginnend van DTV-productie, en aanhangend de weg van onafhankelijke en binnenlandse ontwikkeling, heeft GOSPELL een rijke ervaring van het onderzoek en het ontwerp van DTV, en kostenkwaliteitsbeheersing, de bouw van de systementechniek en de technische diensten bezeten. Voor de productfabrikant, systeemintegrator en technologie heeft de providers, GOSPELL reeds in de bovenkant van de globale DTV-markt gerangschikt.

 

Als één van de zeer weinig DTV-vervaardiging die rijke en volledige productregelen bezitten, blijft GOSPELL haar gebied van de marktdekking uitbreiden. Na jaren van ontwikkeling, heeft dit bedrijf reeds kabel meer dan 300 en aardse DTV-systemen voor binnenlandse klanten, opgebouwd en bijna alle provinciale regionale markten met allerlei DTV-producten veroverd. Zaken begonnen de overzee van Gospell in een vroege tijd: Gospell begon de bouw van digitale televisiesystemen in markten overzee sinds 2004, en heeft tot dusver meer dan Aardse 200 en systemen van Kabel de Digitale TV in meer dan 60 landen in Azië, Afrika, Latijns Amerika, Europa, enz. opgebouwd.

 

Hulp de Technologieco. Ltd van Chenzhou XIPOINT is één van de belangrijkste leveranciers van Satelliettv-producten, en de satellietontvangers en LNB-de producten bezetten een hoger marktaandeel in de wereldmarkt. XIPOINT is ook één van de enige acht ondernemingen die door Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie, worden gecontroleerd en de benoemde productiekwalificatie hebben om satellietontvangers, LNB, antenne te produceren, en ook zijn één van de 24 fabrikanten van de uitzendings satellietdiesettopbox door SARFT worden benoemd, en het bod gewonnen en Familie aan familie Verbindings“ projecten heel wat van Uitzendingstv „Dorp aan dorp Verbinding“ & de „ten uitvoer gelegd.

 

Gospell werd toegekend „de Uitvoermerk van de Provincie van Hunan“ door het Provinciale Ministerie van Hunan van Handel in 2006, werd en toegekend „Beroemd Merk van de Provincie van Hunan“ in 2008 en 2011, en genoemd de „Nationale Zeer belangrijke High-tech Onderneming van het Toortsplan“ in 2012, en werd werd genoemd „de Provincie Beroemd Internationaal Merk van Hunan“ door Hunan het Provinciale Ministerie van Handel in 2010 en 2013, „Nationale Elektronische Informatie-industrie ModelEnterprise“ in 2013, werd toegekend en als „Beroemd Handelsmerk“ in 2014, werd geïdentificeerd en „de Provinciegouverneur Quality Award van Hunan“ in 2014, bereikte „van het de Kredietstandaardcertificaat van Kwaliteits het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN“ in 2015 werd toegekend, „koper-Beklede Microgolf Met hoge frekwentie De plaatindustrie ModelEnterprise“ de Toekenning in van 2015, „van de Wetenschap van Peking en van de Technologie“ in 2016, Gospell heeft een veel hogere merkinvloed in binnenlandse en buitenlandse markten.

 

Het aanhangen het bedrijfsdoel van „Technologie dient Mensen“, en de achtervolging van „om de regelmatige en duurzame die groei na te streven, wordt bepaald om een eminente belangrijke onderneming van elektronische & informatie-industrie“, en na de cursus van acties van „Productspecialisatie, productieschaal, marktdifferentiatie, vlak beheer“, Gospell-nadruk bij de ontwikkeling te zijn, en controleert strikt de kwaliteit, en breidt zijn eigen die merk uit, en grijpt de kans met beide handen aan door de innovatiegolf wordt gebracht van TV-technologie, en versnelt de onderneming bevordering en de transformatie van het verkopen van producten aan het verstrekken van systeemservices en platform, en bereikt uiteindelijk de doelstellingen van het bedrijf, en leidt de ontwikkelingstendens van industrie van TV van China de digitale.

Contactgegevens
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Horace

Tel.: 86-755-26716172

Fax: 86-755-29114035

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)