Bericht versturen
Details of some deployments
T2 van Gabon

 

Zitten-bedrieg S.A.R.L, is een netwerktelecommunicatie-exploitant, behandelend analoge, digitale, satelliettransmissie en is één van de grootste TV-exploitanten in Gabon, Afrika.

 

In 2007, met behulp van GOSPELL, SATCON-opstelling de eerste Digitale Kabeltelevisie-systemen in het kapitaal van Gabon.

 

In 2011, begon SATCON, met de hulp en de steun van Gospell, een nieuw systeem op te bouwen dvb-t om aan ITU vereisten te voldoen om dvb-t als digitale norm voor Afrika te gebruiken. Aan het eind van 2012, had Gospell voor de systemen van SATCONfour dvb-t gebouwd en alsointegrated één systeem van Gospell dvb-c in Gabon.

 

In Januari 2013, begon SATCON om van dvb-c aan dvb-T2 te migreren en begin Maart 2013, liep de SATCON-oplossing volledig op dvb-T2.

 

Momenteel, kanaliseert het dvb-T2 systeem usessix om 182 reeksen programma's andscramble 179 reeksen over te brengen. In de nabije toekomst, itwill brengt gebruik negen channelsto meer dan 220 reeksen programma's over.

 

SATCON heeft 55.000 momenteel dvb-T2 abonnees, en het aantal is increasingmonth tegen maand, in de volgende twee jaar, moeten het thetotal aantal 100000 bereiken.

 

SATCON gebruikt ook het geïntegreerde systeem van Gospell evenals Gospell'sConditional-Toegangssysteem die veiligheid van gegevens en inhoud verzekeren. Kunnen de Byprovidings door elkaar gooiende diensten, Gospell en SATCON ervoor zorgen dat de inhoud veilig is en beschermd en de oplossing ervoor zorgt dat slechts zij die het recht hebben om te bekijken, kunnen bekijken.

T2 van Gabon 0