Bericht versturen
Thuis

Gospell Digital Technology Co.,ltd Fabrieksreis

CHINA Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
CHINA Gospell Digital Technology Co.,ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd
CHENZHOU
Shenzhen
Chengdu

CHENZHOU

Shenzhen

Chengdu

 • lopende band

  Productielijnprofiel

  Opgericht in 2001, Gospell Digital Technology Co Ltd (GOSPELL). is een openbare vermelde hi-tech onderneming met R&D, productie, bedrijfsadvies en planning, handel, levering, tenuitvoerlegging van projecten en na de verkoopdienst, die als volledige DTV en leverancier van de drievoudig-speloplossing voor Digitale TV/OTT verwante projecten handelt.

   

  Gestationeerd in GOSPELL-INDUSTRIETERREIN in Chenzhou, de Provincie van Hunan voor CPE verwante productie heeft de productie, GOSPELL ook zijn bureau in Shenzhen voor zaken/marketing beheer en beleid, in Chengdu voor R&D en uiteinde/zendersysteemproductie/het zuiveren en Klantenservice, en in 12 steden in China evenals internationale bureaus in India, Afrika en Mexico.


  Gospellindustrieterrein

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Co. van de Gospell is Digitaal Technologie, Ltd een high-tech onderneming die zich in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van digitale TV-producten specialiseert. Het is ook een OEM verwerkingsfabriek voor vele bekende merkbedrijven in China en in het buitenland. Volgens de informatie van BOM en van het product van de klant, kunnen wij een volledige waaier van de diensten verlenen van PCB-productie, elektronische materiële levering, SMT, ONDERDOMPELING, het definitieve assemblage en testen. GOSPELL kan de verwerkende dienst voor een brede waaier van klantenproducten, met inbegrip van digitale TV-settopboxxen, low-power omschakelingsvoedingen, slimme meters, zelfbedieningskassa's en andere producten verlenen, evenals scheept de one-stop dienst voor allerlei decoderraad en controle enz. in

   

  Gospell heeft volledig systeem voor kwaliteitscontrole, met een verscheidenheid van betrouwbaarheid en veiligheid inspectie en het testen materiaal. Nu heeft het met 11 automatische SMT-flardlijnen uitgerust, kan de dagelijkse output 12 miljoen punten, 7 ONDERDOMPELINGS insteeklijnen bereiken; het kan met 0201 componenten en 0.3mm BGA worden geladen. Het bedrijf heeft workshop van 20 lopende band en 300 vierkante meters het verouderen ruimten op hoge temperatuur, het is geschikt voor de assemblage en het testen van diverse producten.

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd fabriek productielijn 1

 • R & D

  Aangezien een nationale high-tech onderneming, GOSPELL heeft bestaat een R&D-team uit vele de industrieberoeps met rijke ervaring van technologische ontwikkeling en het procesverbetering. Na meer dan tien jaar van ononderbroken onderzoek en ontwikkeling, heeft dit bedrijf een reeks geavanceerde technologische innovaties op vele gebieden gemaakt: Worden de „c-band microgolf diëlektrische ceramische resonator“, „Ku-de band milieuvriendelijke diëlektrische ceramische resonators“, en de „Milieuvriendelijke microgolf diëlektrische ceramische substraten“ geïdentificeerd als Nationale belangrijkste Nieuwe Producten; „De basis van de de uitvoerdemonstratie van DTV-de industrie van het systeemmateriaal“ wordt ingedeeld als Nationaal Project van het Toortsplan; De hoge definitie digitale videoverwerking en het onderzoek & de toepassing van visualisatie zeer belangrijke technologie“ en „DTV-de de Industrialisatiedemonstratie hebben van de Systeemintegratie“ de tweede prijs van de Wetenschap en de Technologievooruitgangstoekenning van Hunan gewonnen; „DTV-het Platform van de Stroomverwerking“ heeft het het MKB-Fonds van de Technologieinnovatie van Ministerie van Wetenschap en Technologie ontvangen. GOSPELL heeft een verscheidenheid van verschillende inschrijvingen bij het ontvangen van apparaten ontwikkeld, zeer innovatief en praktisch, om aan de behoeften van verschillende markten in binnen- en buitenland, en aan een breder inschrijving vooruitzicht te voldoen.

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Horace

Tel.: 86-755-26716172

Fax: 86-755-29114035

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)